Menu Close

Bitwise Ltd

Dumfermline

Year

2018

Size of space

2,000 sq. ft.

Introducing

The modern breakout and collaboration zone for a tech company

The client’s brief

To transform a ground floor open area and mezzanine floor into a modern breakout space including a range of staff collaboration areas, a kitchen facility and team meeting space.

How we transformed the space
  • Our design team developed a creative finishes design for the space that matched the client’s brief, including an innovative colour scheme to reduce the height impact.
  • We supplied and installed a range of modern furniture and finishes, including collaborative furniture for breakout areas, soft seating, meeting room furniture, and canteen tables and chairs.
  • A brick wall feature was installed to match the clients desire for a modern yet industrial atmosphere.
Skills used:
  • Project Management
  • Design
  • Build
  • Furnishing

Case studies

Are you ready to enhance your new office?

Have a chat with our design team today.

Get in touch